Podjetje s 40 letno tradicijo

Podjetje ima že 40 letno tradicijo v izdelavi različnih tlačnih vzmeti, nateznih vzmeti, torzijskih vzmeti, ter poljubnih vzmetnih elementov ... iz patentirane vzmetna žica, vzmetne nerjaveče žice, vzmetnega traku, pločevine…. Dolgoletne izkušnje, tehnologija izdelave vzmeti ter kontrola bazirana na CNC tehnologiji, nam omogočajo izdelavo zanesljivih in kvalitetnih vzmeti vseh vrst. Naše vzmeti zadostujejo tudi najvišjim kakovostnim kriterijem največjih podjetji tako v sloveniji kot v tujini.

 

Proizvodnja je v celoti sledljiva in se odvija v novih prostorih, ki zajemajo 1000 m2.

 

Poleg same izdelave nudimo  strokovno pomoč pri projektiranju in preračunu vzmeti. Z našo natančnostjo in prilagodljivostjo ugodimo še tako zahtevnim kupcem. Načrtamo in izdelamo lahko tudi najbolj kompleksne vzmeti oziroma vzmetne elemente.

Vigal Podjetje1Vigal Podjetje2Vigal Podjetje3Vigal Podjetje4Vigal Podjetje5Vigal Podjetje6Vigal Podjetje7Vigal Podjetje8Vigal Podjetje9

 

 

Garancija za kakovost

V želji zagotaviti visoko raven kakovosti naši vzmeti smo v podjetju VZMETI VIGAL pridobili standard kakovosti ISO 9001:2015 za področje izdelave vzmeti in majhnih kovinskih izdelkov. Vsi vhodni materiali, opremljeni s certifikati ustreznosti in kakovosti, so skrbno kontrolirani. Proizvodne sarže so testirane in pregledane s pomočjo specifičnih sodobnih testirnih naprav. Vsi procesi so nadzirani v skladu s pravili o kakovosti. Na željo kupca se prilagodimo njihovemu sistemu proizvodne kontrole. Sledljivost proizvodne serije je zagotovljena s pomočjo internega nadzora. V podjetju se trudimo, da sledimo procesu stalnih izboljšav.

Vigal Kakovost1Vigal Kakovost1Vigal Kakovost3

 

Naša politika kakovosti:

  • stalen proces izboljšav, na proizvodnem področju in sistema vodenja
  • upoštevati zahteve in pričakovanja naročnika in vse zainteresiranje javnosti
  • biti najboljši na svojem področju v regiji
  • biti cenovno konkurenčen
  • zmanjševati stroške z izbiro primernejših tehnologij na področju izdelave vzmeti