Podjetje s 35 letno tradicijo

Podjetje ima že 35 letno tradicijo v izdelavi različnih vzmeti (tlačne, natezne, torzijske…) iz različnih materialov (patentirana vzmetna žica, vzmetna nerjaveča žica, vzmetni trak, pločevina…). Dolgoletne izkušnje ter tehnologija izdelave in kontrole bazirana na CNC tehnologiji nam omogočajo izdelavo zanesljivih in kvalitetnih izdelkov. Naše vzmeti zadostujejo kriterijem največjih podjetji pri nas in v tujini.

Proizvodnja je v celoti sledljiva in se odvija v novih prostorih, ki zajemajo 1000 m2.

Poleg same izdelave nudimo tudi strokovno pomoč pri projektiranju in preračunu vzmeti. Z našo natančnostjo in prilagodljivostjo lahko ugodimo tudi najbolj zahtevnim željam kupca.

Vigal Podjetje1Vigal Podjetje2Vigal Podjetje3Vigal Podjetje4Vigal Podjetje5Vigal Podjetje6Vigal Podjetje7Vigal Podjetje8Vigal Podjetje9

 

Garancija za kakovost

V želji zagotavljati visoko raven kakovosti je podjetje VZMETI VIGAL pridobilo standard kakovosti ISO 9001:2000. Vsi vhodni materiali, opremljeni s certifikati ustreznosti in kakovosti, so skrbno kontrolirani. Proizvodne sarže so testirane in pregledane s pomočjo specifičnih sodobnih testirnih naprav. Vsi procesi so nadzirani v skladu s pravili o kakovosti. Na željo kupca se prilagodimo njihovemu sistemu proizvodne kontrole. Sledljivost posamezne sarže je zagotovljena s pomočjo internega nadzora. V podjetju se trudimo, da sledimo procesu stalnih izboljšav.

Vigal Kakovost1Vigal Kakovost1Vigal Kakovost3

 

Naša politika kakovosti:

  • stalen proces izboljšav, na proizvodnem področju in sistema vodenja
  • upoštevati zahteve in pričakovanja naročnika in vse zainteresiranje javnosti
  • biti najboljši na svojem področju v regiji
  • biti cenovno konkurenčen
  • zmanjševati stroške z izbiro primernejših tehnologij na področju izdelave vzmeti